Diensten en Prijzen

Breng mij naarrr...

Gezichtsbehandeling Yvonn

Gezicht

pincet icoon

Epileren

Waxen Schoonheidssalon Yvonn

Harsen

Acne Behandeling Den Ham

Acne

Wenkbrauwen Verven Den Ham

Verven

Volledige gezichtsbehandeling Salon Yvonn

Volledige Gezichtsbehandeling

Ontspannende gezichtbehandeling inclusief massage gezicht, schouders, decolleté en hoofdhuid. Behandeling op maat waarbij ontspanning centraal staat. Deze behandeling is inclusief het epileren van de wenkbrauwen. Overige diensten (bijvoorbeeld verven/harsen) kunnen bijgeboekt worden.

Prijzen

€37,50 Volledige Behandeling

Epileren Salon Yvonn

Epileren

Epileren is een ontharsingsmethode waarbij ik met een pincet de volledige haar met het haarzakje erbij weghaal. Hierdoor duurt het veel langer tot een haar terug groeit en blijven ze wel tot maximaal 6 weken weg. Mocht je liever de wenkbrauw haren geharst hebben, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Prijzen

€11,50 per behandeling

Waxen Salon Yvonn

Harsen

Geen zin om te scheren? Dan is harsen wat voor jou. Voel je glad en zelfverzekerd. Met de nieuwe harsmethode van Glure worden lange stugge en korte haren al vanaf 1 milimeter verwijderd. Ervaar langdurige zachtheid en comfort.

Prijzen

€11,50 per gezichtsgebied (bovenlip, kin of wangen)

€22,50 harsen compleet (alle gebieden)

Benen / bikini / oksels harsen: prijs in overleg

Acnebehandeling Salon Yvonn

Acne Behandeling

Zeg vaarwel tegen acne met mijn effectieve behandeling van Bye Bye acne. Bye Bye Acne is een intensieve behandeling voor de onzuivere acne huid. Specifiek op deze huid afgestemde producten zuiveren de huid, verminderen ontstekingen en voorkomen littekens. Door het toepassen van zuren wordt de hoornlaag verdund, waardoor talg beter kan afvloeien en er minder onzuiverheden ontstaan. Nieuwsgierig naar prijzen en beschikbare sessies? Neem dan contact op.

Prijzen

Vanaf €35 Acne Behandeling

Prijs is situatie afhankelijk

Wenkbrauwen Verven Salon Yvonn

Wenkbrauwen - en Wimpers Verven

Laat je ogen spreken met wenkbrauw- en wimperverf behandelingen. Accentueer je natuurlijke schoonheid met levendige kleuren die je uitstraling versterken. Kom langs in mijn gezellige salon voor ultieme verwennerij. Geïnteresseerd in prijzen en beschikbare tijden? vraag nu je afspraak aan en krijg een betoverende oogopslag

Prijzen

€11,50  Verven Wenkbrauwen of Wimpers

€22,50 Verven compleet (beide)

Geïnteresseerd?

Stap binnen, voel je thuis. Hier draait het om pure verwennerij en ontspanning. Ervaar de rust van mijn salon. Interesse gewekt? App of bel naar 06-10199921 of vraag aan via mijn website!